Hos VIPTEC er det at forfine lyden en del af vore mål. Med produkter som JBL, BOSE og ikke mindst GENELEC når vi målet – skal du med. Ofte er ser vi at den laveste fællesnævner er god nok – tænker om det også gælder når man køber ny bil, nyt køkken, ny cykel eller nyt tøj??? Nej vel, det må godt være i en kvalitet vi selv kan stå inde for, hvorfor ikke overføre det til virksomhedens møde rums faciliteter – eller er budskaberne ligegyldige……

Med for eksempel Finske GENELEC får du uovertruffen lyd til dit SKYPE for BUSINESS lokale, auditorie og lign. Flere af GENELEC modellerne har en indbygget rum korrektion, som på enkelt vis tilpasser sig lokalet for optimal gengivelse, herunder taleforståelghed – eller er det ligegyldigt??

GENELEC er aktive højttalere udført i aluminium, adskilt forstærker fra 2 x 25w, loft og væg montering og auto off. Som option kan du få dine fremtidige GENELEC højttalere malet i stort set alle kendte RAL farver, ud over standard farverne som er: sort & hvid. Hvis det ikke er nok, kan dit LOGO laser frases ind i aluminium kabinettet.

Skal vi hjælpe dig med super lyd i dit møderum – kontakt VIPTEC her