En helt igennem fantastisk dag, høj sol, glade kunder og venner af huset hvad mere kan man forlange. Lars Knoblock fra SENNHEISER Nordic & Mikael Thorsen fra BOSE PRO Nordic lagde ud med en højttaler challenge, til stor morskab for de fremmødte. Udover denne challange, blev der præsenteret udstyr i høj kvalitet:

  • ImagoSonas præsenterede deres konkurrence stærke produkt fra SOLSTICE – det rådløse møderum uden begrænsninger. Et produkt der fangede alles interesse, ikke mindst de IT ansvarlige – lige det vi går og venter på. Der var også produkter fra SHARP, hvor man kunne se og røre en touch monitor.
  • SENNHEISER Nordic præsenterede vanen tro super lækre mikrofoner, en kablet og batteri dreven højttaler, med mulighed for to trådløse mikrofoner indbygget. Mikrofoner for Youtuberen der er på farten, men gerne vil hav super lyd på sin smartphone.
  • BOSE PRO Nordic leverede underholdningen i “ØL” teltet, hvor der kunne kigges nærmere på den helt igennem fantastiske produkt linie af højttalere og forstærkere samt betjening paneler. BOSE er et af de største brands inde for PRO AV/LYD i verden og en af det helt store trækplastre, var en lille højttaler med både 230V & batteri drift. Diverse tilslutninger herunder BlueTooth.
  • EET viste endnu engang produkter fra SPINETIX digital signage player og software, et helt igennem genialt og velfungerende produkt og nok også et af de MEGET får i verden, hvor du ikke kræves et månedligt fee. EET viste også forskellige løsninger til SKYPE for BUSINESS (SfB).
  • VIPTEC sørgede for rammerne, hvor der kunne ses på omtalte produkter, gå i dybden og lade sig imponere. I et telt opstillet til lejligheden, kunne de fremmødte nyde kolde forsyninger og skulle sulten melde sig, var der lækre burger direkte fra grillen.

Kom gerne med dine egne oplevelser i forbindelse med VIPTECs FREDAGSBAR